Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 Comercial

Soporte Comercial (Productos, Servicios...)

 Facturacion

Notificación de pagos, error al realizar un pago, reclamar factura, etc.

 Administracion

Gestiones administrativas, cambios de titular, etc.

 Abusos

Denuncias, spam, phishing, hackeos, etc.